• Leemveld 19 - 9407 GA - Assen
  • 06-42400136
Maak een afspraak!

Ontharen met draad | In no-time strakke wenkbrauwen!

Weg met die pincet!

Word jij ook zo ongelukkig van het epileren van je wenkbrauwen? Anne kan zich dat heel goed voorstellen. Zij ontvangt namelijk regelmatig klanten in haar salon die het epileren ook niet meer zien zitten. Anne kan gelukkig heel goed epileren, maar wat zij ook goed kan is ontharen met draad! Die nare pincet hoeft zij dus niet eens te gebruiken! Wel een draadje. Hoe dat precies werkt? Dat legt ze je graag even uit!

wenkbrauwen

Wat zijn de voordelen ten opzichte van epileren met een pincet?

Deze manier van ontharen is uit het Oosten overgevlogen. Hier wordt het namelijk al een tijdje langer toegepast! Doordat het draadje heel fijn is, kan Anne jouw wenkbrauwen precies in de vorm krijgen die je wilt. De haren worden in een nette lijn verwijderd, waardoor Anne je wenkbrauwen erg strak kan maken. Iets wat maar weinig vrouwen zelf lukt met hun eigen pincet. Daarnaast wordt de huid niet uitgerekt en ontstaat er minder roodheid. Mocht je dus een gevoelige huid hebben, dan is dit een ideale vervanging van die vervelende pincet! De kleinste haartjes worden ook meegenomen, met haarzakje en al. De haartjes zullen dus lang wegblijven! Een heleboel voordelen dus. Misschien nog wel het belangrijkste: het doet veel minder pijn dan epileren en gaat een stuk sneller! Minder lijden dus, wanneer je bij Anne in de stoel ligt.

Meer informatie

Anne, mag ik wat vragen?

Natuurlijk! Klik daarvoor op de button hiernaast.

Hoe werkt het precies?

Anne spant een draadje tussen haar vingers en draait deze een paar keer, waardoor er kleine lusjes ontstaan. Door het draadje op de huid te plaatsen en door met de vingers te bewegen, komen de haartjes hier tussen en worden deze uit de huid getrokken. Doordat de draad rechtstreeks op de huid ligt, kunnen dus ook de kleinste haartjes meegenomen worden. Zo hoef je dus niet meer per se te waxen, mocht je graag van die beruchte donshaartjes af willen!

Naar bevestigen