Gelnagels Assen | Gelnagels of alleen een gellakje?

Gelnagels Assen

Heb jij ook altijd al gedroomd van mooie lange nagels? Helaas heeft niet iedereen vooraan gestaan bij het uitdelen door moeder natuur. Er zijn maar weinig vrouwen die lange nagels kunnen laten groeien. We doen immers veel met onze handen en onze nagels moeten dan ook veel doorstaan. Gelukkig kan jij toch die lange nagels krijgen en ze zelfs behouden! Daarvoor kan je namelijk bij Mooier bij Anne aankloppen; een nagelsalon in Assen. Zij kan jouw voorzien van mooie sterke gelnagels. Gelnagels Assen? Lees dan snel verder!

Gelnagels assen

Waarom gelnagels?

Bij gelnagels worden er laagjes gel op de nagel aangebracht en met behulp van een sjabloontje worden deze verlengd. Door de gel uit te laten harden onder een lamp, wordt de gel erg stevig. Hierdoor zal een gelnagel niet snel breken. Het mooie van een gelnagel is dat deze een natuurlijke glans heeft, waardoor het minder de uitstraling van een kunstnagel heeft. De gelnagels kan je in iedere gewenste kleur laten lakken. Kies je voor felroze, of heb je liever een natuurlijke french manicure?

Ik heb al sterke nagels van mezelf!

Ook dan kan Anne jouw nagels mooier maken. Met een gellakje geeft zij namelijk hetzelfde mooie effect aan jouw nagels. In de kleur die jij wilt en met de mooie natuurlijke glans. Hoe gaaf is het, wanneer iemand zegt: ‘Zijn dat jouw eigen nagels?’, dat jij vol trots kunt zeggen: ‘Ja!’.

Maak een afspraak! 

Anne? Wie is dat?

Leuk dat je het vraagt! Lees snel meer over Anne. 

Naar bevestigen