Gelnagels Haren | Mooie stevige nagels die niet breken!

Ook niet echt gelukkig met de nagels waarmee jij gezegend bent? Dan ben je niet de enige. Eigenlijk komt het maar zelden voor dat we iemand tegenkomen die lange nagels heeft en het presteert om deze ook te behouden. We zitten immers niet de hele dag stil en veel werk wordt dan ook met de handen gedaan. Wanneer je het voor elkaar hebt gekregen om eindelijk eens mooie lange nagels te kweken (en dan daadwerkelijk ook aan alle tien de vingers), dan doet het extra pijn als er eentje breekt. Anne steekt daar een stokje voor. Anne weet als geen ander hoe fijn het is om een tiental prachtige stevige nagels te hebben. Zij weet dan ook wel raad met jouw nagels! Haar nagelstudio zit in Assen, vlakbij Haren. Gelnagels Haren? Dan ben je bij Mooier bij Anne in goede (verzorgde) handen!

gelnagels haren

Waarom gelnagels?

Anne weet alles over nagels. Zo weet zij ook dat de kans vrij groot is dat als jij nu naar je nagels kijkt, deze niet allemaal op dezelfde lengte zijn. Doordat we regelmatig een keer ergens achter blijven hangen (grrr…), breekt er zo nu en dan wel eens een nagel af. Het enige wat je dan kan doen is even vijlen, maar het zal toch echt even duren voordat de nagel weer gegroeid is. Het blijft een eindeloze strijd, maar… dat hoeft het niet te zijn! Anne kan jou namelijk voorzien van een paar nagels op gelijke lengte én die ook op gelijke lengte zullen blijven. Dat doet zij namelijk met gelnagels.

Heb jij wel van jezelf al mooie lange nagels? Dan kan je er ook voor kiezen om een gelpolish te laten zetten. Dit heeft dezelfde voordelen als gelnagels, alleen worden ze niet langer. Ook deze gelpolish blijft drie weken zitten waardoor je niet steeds je nagels hoeft te lakken, maar ook de natuurlijke glans en de gave kleuren zorgen ervoor dat jouw nagels er spetterend uit zien! Wie wil er nu geen verzorgde handen met mooie nagels?

Wie is Anne?
Gelnagels Haren

Anne, heb je wat voorbeelden van je werk?

Ja zeker! Naast gelnagels aan de handen kan je bij mij ook terecht voor je voeten! Ook maak ik jouw wenkbrauwen en wimpers mooier! Nieuwsgierig naar het werk van Mooier bij Anne? Klik dan op onderstaande button! 

Foto's van voorbeelden

Iemand mooie nagels cadeau geven voor gelnagels Haren?

Koop dan de 'Maak mij mooier' cadeaubon! 

De kosten van gelnagels zijn als volgt:

Nieuwe set gelnagels € 55.00

Opvullen gelnagels (naturel of french manicure) € 40.00

Opvullen gelnagels (kleur) € 45.00

Gelnagels verwijderen (inclusief verzorging) € 25.00

Naar bevestigen