Gelnagels zetten | Voor een compleet verzorgde look.

Gelnagels zetten

Je nagels zijn vaak meer in beeld dan je denkt! Kijk maar eens om je heen en zie hoe vaak mensen eigenlijk wel niet aan hun gezicht zitten. Constant zijn die nagels dus in beeld en we hebben het helemaal niet door. Het mooie van nagels is dat ze ervoor kunnen zorgen dat jij er verzorgd uitziet. Het ziet er nou eenmaal netjes uit, mooie gelakte nagels op gelijke lengte. Wil jij dat ook? Laat dan gelnagels zetten!

Gelnagels zetten

Gel, dat wil ik wel!

Je kent het wel. Net je nagels gelakt en je bent zeer tevreden over het resultaat. Ze zijn tot zekere hoogte op de zelfde lengte gevijld. Base coatje, extra strong nagellakje en zelfs een top coatje om het af te maken. Jouw nagels zijn prima! Niets meer aan doen. Wanneer je nagels zo goed als droog zijn, ga jij verder met je alledaagse bezigheden en jawel.. Daar zit een perfecte vingerafdruk van jouw ene vinger op jouw perfecte (althans, dat dacht je) nagellak van je andere vinger. Of wat dacht je van de eerste douchebeurt? Ook dan nemen we vaak alweer afscheid van onze zogenaamde perfecte nagellak die we dan subtiel door het doucheputje zien verdwijnen. Dat doet soms best wel even pijn...

Om je die pijn te besparen, hebben we een tip voor je! Gelnagels! Wij zijn er dol op! Voor wie het maar niet voor elkaar krijgt om zelf lange nagels te laten groeien is dit een ideale uitkomst! En het leukste is: er zijn tal van kleuren waar je uit kunt kiezen! Kan jij niet kiezen? Geen probleem, je kunt iedere keer weer een andere kleur nemen. Zo kun jij je nagels helemaal afstemmen op het seizoen.

Maak een afspraak!
Naar bevestigen