Henna brows Assen | Keuze uit vijf tinten.

De perfecte wenkbrauwen!

Henna brows Assen | Hoe fantastisch zou het zijn: wakker worden, in de spiegel kijken en zien dat je wenkbrauwen al helemaal in model zitten. We kennen het allemaal wel, geen gereedschap lijkt te voldoen. Wenkbrauwpotlood, wenkbrauwpoeder, wenkbrauwgel. Alles veegt uit of is vanaf het moment dat je de deur uitloopt alweer als sneeuw voor de zon verdwenen. Sommigen pakken Youtube erbij en wagen zich aan diverse DIY video’s: je eigen wenkbrauwen verven. Ontzettend makkelijk, of toch niet? Want wanneer het er iets te lang op blijft zitten, loop je al snel met twee veel te donkere wenkbrauwen boven je ogen die zeker de aandacht zullen trekken. (Terwijl je daar dan net weer niet op zat te wachten…) Heb jij genoeg van dat eeuwige geteken en gepoeder? Probeer dan eens henna brows! Waar? Natuurlijk bij Mooier bij Anne!

henna brows assen

Wat zijn henna brows?

Henna brows, de naam zegt het al maar toch zullen we het nog één keer uitleggen. Bij henna brows worden de wenkbrauwen gekleurd met wenkbrauw henna! Je hebt vast wel eens je wenkbrauwen laten verven en de vraag gekregen: ‘Wil je het alleen op de haartjes, of ook op de huid?’ Meestal zeggen we dan: op de huid! Waarom? Zodat we niet meer hoeven te poederen natuurlijk. Bij henna brows wordt de verf ook aangebracht op de huid, maar daarnaast blijft het ook nog eens veel langer zitten dan gewone wenkbrauwverf.

henna brows assen

Zijn er verschillende kleuren?

Ja! Anne heeft maar liefst 5 verschillende kleuren! Zo zit het juiste kleurtje er altijd bij. Je kunt kiezen uit honey, taupe, natural brown, ash brown en het donkere en mysterieuze raven. De henna verf die Anne gebruikt is van het merk Dyōtics, wat bekend staat om haar goede en langdurige kwaliteit. Zo kan jij extra lang genieten van jouw mooie wenkbrauwen, het blijft namelijk vijf tot veertien dagen zitten!

Naar bevestigen