Nagelstudio Assen | Goed voor de dag komen?

Geen stress, Anne maakt jouw nagels mooier!

Nagelstudio Assen | In het mooie Assen vind je Mooier bij Anne. De nagelstudio die jouw nagels zo mooi maakt, dat je ze bijna niet meer herkent! Nagels lakken kan namelijk best een pijnpuntje zijn.

nagelstudio assen

Nagels lakken

Zo simpel als het klinkt, zo ingewikkeld kan het zijn. Het is een proces waarbij een strategisch plan vereist is. Hoe ga jij je nagels lakken, zonder tegen diverse problemen aan te lopen. Het klinkt misschien als een grapje, maar nagels lakken is een serieuze zaak. Als dames weten wij dat vooral de planning bij het lakken van de nagels van cruciaal belang is, want op welk moment kies jij ervoor van start te gaan? Je zult dit op een moment moeten inplannen waarop jij absoluut vervolgens geen enkele beweging meer hoeft te maken. De eerstvolgende paar uur. Doe je dit namelijk wel, dan is de kans groot tot zeer groot, dat jouw nagellak een andere bestemming zal zoeken. Zo kan je denken aan de onderkant van de naastgelegen vinger, je haar, je kleding of soms gewoon lekker in je mond. (Echt heerlijk, je zou het eens moeten proberen). Voor dat jouw nagels gedroogd zijn, ben je dus wel even verder. Wanneer jij ervan overtuigd bent dat je nagels droog zijn, weet dan dat je nagels niet droog zijn! Het is pure bedrog. Wanneer jij namelijk met je vinger gaat voelen of de lak hard is, blijft er een mooie vingerdruk achter op jouw ooit zo smetteloze gelakte nagel en kan je weer opnieuw beginnen. Ook zit er nagellak op de onderkant van jouw vinger en ook dat ziet er allesbehalve charmant uit. 

nagelstudio assen

Gellak

Anne voorziet jou graag van een mooi lakje, ze gebruikt daarvoor gelpolish in haar nagelstudio Assen. Ze heeft ontzettend veel kleuren, dus jouw favoriet zal er vast en zeker tussen zitten! Het grote voordeel van een gellakje bij Mooier bij Anne, is dat ze deze nagellak uithardt onder een lamp. Hierdoor loop je geen gevaar meer om je nagellak over ongewenste oppervlakken uit te smeren en hoef je dus geen uren meer stil te zitten! Daarnaast heeft gellak een mooie glans, waardoor het een heel natuurlijk effect geeft.

Zou jij wel een gellakje willen, maar zijn jouw nagels zo kort dat je ze bijna niet ziet? Ook dan kan Anne jou heus van dienst zijn. Anne kan werkelijk waar iedereen mooier maken. Zij kan er namelijk voor zorgen dat jouw nagels lang én sterk worden. Dat doet zij door gelnagels te zetten door middel van een verlenging op jouw nagel! Zo is het net alsof jij altijd al zulke mooie nagels hebt gehad. Ook hier kan jij weer uit vele kleuren kiezen!

Meer informatie over nagelstudio Assen

Meer lezen over gellak bij Mooier bij Anne? 

nagelstudio assen

Cadeaubon kopen?

Mooier bij Anne biedt ook cadeaubonnen aan! Zo kan jij iemand blij maken met een paar prachtige gelnagels!

Ik wil een cadeaubon!

PRIJZEN NAGELSTUDIO ASSEN

Behandeling Prijs
Manicure behandeling (knippen/vijlen/verzorgen) 20.00
Gelpolish op natuurlijke nagels 25.00
Gelpolish verwijderen + nieuwe gelpolish 30.00
Gelpolish verwijderen (inclusief verzorging) 17.50
   
Nieuwe set gelnagels 55.00
Opvullen gelnagels (naturel of french manicure) 40.00
Opvullen gelnagels (kleur) 45.00
Gelnagels verwijderen (inclusief verzorging) 25.00

Anne iets vragen?

Kan hoor! Je kunt bellen, mailen, zelfs appen! 

Naar bevestigen