Over Anne

Mooier bij Anne

"Ik maak mensen mooier en daarmee ook blijer. Dat doet mij goed"

Wellicht had je het al geraden, maar mijn naam is Anne! Anne Raaman. Ik woon in het mooie Assen, waar ook ‘Mooier bij Anne’ gevestigd is. Al vanaf dat ik als klein meisje rond huppelde, was ik bezig met uiterlijke verzorging. De barbies, mijn poppen en ook mijn kleine zusje ontkwamen er niet aan. Ik moest en zou ze mooier maken, want dat was nou eenmaal mijn ding! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken wanneer de juf aan mij vroeg: ‘Wat wil je later worden?’

Ondertussen zijn we bij ‘later’ aangekomen en mijn grote droom heb ik waar mogen maken. Ik heb de afgelopen jaren intensief geïnvesteerd in een carrière als schoonheidsspecialiste, waarvoor ik met succes diverse opleidingen heb afgerond. Ik som ze even voor jullie op:

  • Opleiding Schoonheidsspecialiste
  • Opleiding Epileren met touw
  • Opleiding Brow Expert
  • Nagelopleiding

Daarnaast zorg ik ervoor dat ik regelmatig cursussen volg om de nieuwste technieken te leren en mezelf te blijven ontwikkelen.

Hygiëne, kwaliteit en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Op deze manier weet ik mij dan ook te onderscheiden van de vele hobbyisten. Deze zijn vaak niet professioneel onderlegd, wat de nodige risico’s met zich mee kan brengen. Naast het feit dat onhygiënisch werken kan zorgen voor medische ongemakken, blijft het resultaat vaak niet lang optimaal en laten we eerlijk zijn dames: een gebroken nagel voelt bijna als een gebroken hart. Daar wordt niemand gelukkig van!

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Het contact met mensen, maar vooral het opbouwen van een band met die mensen en de nodige humor. Dat zorgt ervoor dat ik met zoveel plezier mijn werk kan doen. Ik maak mensen mooier en daarmee ook blijer. Dat doet mij goed.

Naar bevestigen