Schoonheidssalon Beilen | Gelnagels, wimpers, wenkbrauwen en waxen

Gelnagels, wenkbrauwen, wimpers en ontharen! 

Dat kan je laten doen bij Mooier bij Anne, voorheen schoonheidssalon Beilen. Tegenwoordig is haar salon gevestigd in Assen! Alle behandelingen worden professioneel uitgevoerd, hygiëne en kwaliteit staan voorop bij Mooier bij Anne. Dat alles, voor een zacht prijsje! Zo kan je hier vaker langs komen! Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je even lekker ontspannen en stap jij weer helemaal 'on fleek' de deur uit! 

Schoonheidssalon Beilen

Gelnagels, dat lijkt me wel wat! 

Je hebt gelpolish en gelnagels. Wat is het verschil? Nou, dat gaan we even uitleggen!

Wie sterke en stevige nagels van zichzelf heeft, kan kiezen voor alleen een gelpolish. Dit is een speciale nagellak die onder een lamp worden uitgehard. De nagellak wordt sneller droog en blijft langer zitten, tot wel 3 weken! Mag jij eigenlijk geen nagellak dragen vanwege je werk? Dan zou je kunnen overwegen om gellak te nemen. Een natuurlijk kleurtje is in dit geval wel wat verstandiger dan neon fuchsia. (Just saying....)

Maar, wat zijn dan gelnagels? Dat zijn eigenlijk kunstnagels. Met behulp van sjablonen of tips worden je nagels als het ware langer gemaakt. Zo krijg je eindelijk die mooie set lange nagels die je altijd al gewild hebt! 

Het voordeel van gelnagels is dat ze zacht en flexibel zijn en dus niet zo snel zullen breken! Daarnaast hebben ze een natuurlijke uitstraling en blijft de glans mooi. 

Lekker genieten van een verzorgende manicure? Dat kan ook. Laat je even heerlijk verwennen en loop ontspannen de deur weer uit. 

Je nagels ook thuis goed blijven verzorgen? Bestel dan één van Anne's producten!

Snel, ik wil gel! 
Schoonheidssalon Beilen

Wax mij!

Gelukkig is de mens voor ons dames op een goede manier geëvolueerd. Steeds meer lichaamshaar zijn wij in de afgelopen jaren kwijt geraakt, waardoor er nog minuscule haartjes overgebleven zijn. Heerlijk vinden we dat, alleen jammer dat het er nog wel immens veel zijn! Als wij ons willen ontdoen van al het ongewenste lichaamshaar zijn we met een pincet dan ook wel uren bezig en dan hebben we het nog niet gehad over het gebrek aan vergrootglas. Je lichaam ontharen met een pincet is voor de meeste mensen dus niet echt een optie.

Scheermesjes passeren regelmatig de revue, maar vaak is van het resultaat een paar dagen later al niks meer te vernemen. Bij Mooier bij Anne kun je ervoor kiezen je te laten waxen. Anne maakt gebruik van Lycon, een product waarbij een lagere temperatuur gebruikt hoeft te worden om het vloeibaar te maken. Hierdoor is het minder gevoelig en is je huid minder lang rood. 

Weg met dat haar! 

Niet jezelf maar iemand anders mooier maken?

Bestel dan de 'Maak mij mooier' cadeaubon met de pop up in de rechter onderzijde!


Naar bevestigen