Schoonheidsspecialiste Beilen | Wenkbrauwen, nagels en ontharen.

Anne, maak mij mooier! 

Mooier bij Anne. De naam zegt het al. Kom jij voor je wenkbrauwen? Dan maakt Anne ze mooier. Kom jij voor je nagels? Dan maakt Anne ze mooier. Wil jij van je ongewenste haartjes af? Ook zo maakt Anne je mooier. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is nou juist het mooie, want dat is het niet! Jij hoeft niets te doen, Anne zorgt voor de magie. 

Mooier bij Anne, voorheen Schoonheidsspecialiste Beilen. Ze is nu gevestigd in Assen! 

Schoonheidsspecialiste Beilen

Hoe maakt Anne mij nagels mooier? 

Anne is gespecialiseerd in het mooier maken van jouw nagels. Dat doet ze met gel. Nee, geen gel wat je in je haar smeert. Speciale gel voor op je nagels! Deze gel heeft namelijk de voordelen dat het bovenal een prachtige natuurlijke glans heeft maar ook flexibel is! Kies je voor een gellakje, dan worden je nagels gelakt met gelpolish. Aan de hand van een lamp wordt deze lak gehard, waardoor deze beter aan de nagels hecht en langer blijft zitten. Je kunt kiezen uit een heleboel kleuren! Zo kan je kiezen voor een neutrale kleur, een 'french manicure', zoals we dat deftig formuleren of gewoon lekker voor opvallend roze. Heb je zelf sterke en stevige nagels? Dan is gelpolish een goede keus! Deze nagellak blijft namelijk tot 3 weken zitten! Ook wanneer je eigenlijk geen nagellak mag dragen op je werk, kan je stiekem best een mooi neutraal kleurtje nemen. Zo kan jij toch rondlopen met mooie glanzende en stevige nagels en het ziet er gewoon natuurlijk uit. 

Behoor jij echter tot de categorie nagelbijters en loop jij het liefst uit schaamte de hele dag met jouw handen diep in je broekzakken? Ook daar kan Anne jou best mee helpen! Zij tovert jouw afgekloven nageltjes namelijk om tot een set fabuleuze lange nagels. Met behulp van een sjabloon of tipje wordt de nagel langer gemaakt, waardoor jij eindelijk de lange nagels krijgt waar je altijd al van hebt gedroomd! Ook hierbij kun je zelf een mooie kleur kiezen. Deze nagels zijn sterk en flexibel waardoor ze niet snel breken. Door de glans van de gel lijken jouw nagels nog wel natuurlijk. Zo kan jij weer zorgeloos met je handjes rondzwaaien zonder je te schamen! 

Ik wil alles weten over gelnagels

Schoonheidsspecialiste Beilen

Wie is dat nou, die Anne? 

Schoonheidsspecialiste Beilen

Hoe waxt Anne mij mooier? 

Onze wenkbrauwen bestaan uit haar, onze wimpers bestaan uit haar, ons kapsel bestaat uit haar en de rest van ons gezicht eigenlijk ook. Maar dat is niet de bedoeling. De meeste kleine haartjes in je gezicht kun je niet of bijna niet zien. Wanneer deze haren echter verwijderd worden, oogt de huid gladder en straalt deze meer. Overweeg je daarom eens te laten waxen door Anne. 

Mijn gezicht laten waxen? Ben je gek? Dat doet toch hartstikke pijn?

Nou, nee hoor. Ze gebruikt Lycron, een wax die minder lang verhit hoeft te worden om vloeibaar te worden. Hierdoor is de wax minder heet op de huid en is deze achteraf minder en minder lang rood. Zo kan je na de behandeling gerust de straat weer over zonder eruit te zien alsof je op weg bent naar je baan in het circus. 

Vertel mij meer over wax
Naar bevestigen