Beautysalon Beilen | Professioneel voor een zacht prijsje

Alles op één adres

Mooi bij Anne, voorheen beautysalon Beilen. Tegenwoordig is de beautysalon Mooier bij Anne in Assen gevestigd. Anne heeft een gave. Zij kan jou namelijk nóg mooier maken dan je al bent. Diverse studies en cursussen heeft zij afgerond, waardoor zij een professionele Beautysalon heeft op kunnen zetten. Zij is gespecialiseerd in gelnagels, wenkbrauwen, wimpers en ontharen. Ook met draad. Zij volgt de ontwikkelingen in de beauty industrie nauw op de voet en kan hierdoor steeds meer nieuwe en betere technieken aanbieden. En daarnaast.... is het ook gewoon heel erg gezellig bij Anne! 

Anne, je hebt mij al overtuigd! 

Afspraak maken? Klik hiernaast.

Beautysalon Beilen

Wax, maar dan minder pijnlijk! 

 

Mooier bij Anne maakt gebruik van Lycon. Dit is een wax die je maar kort hoeft te verhitten om het vloeibaar te krijgen. Hierdoor heb je, in tegenstelling tot gewone wax, niet het gevoel alsof er zojuist een vulkaan op je gezicht is uitgebarsten én blijft je huid minder lang rood. Naast het waxen van je bovenlip, kin en wangen kun je er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten waxen. Nog een voordeel: het gaat lekker snel! 

 

WAXEN  
Waxen bovenlip of kin € 10.00
Waxen bovenlip en kin € 15.00
Waxen bovenlip, kin en wangen € 20.00

 

Vertel mij meer over wax
Beatysalon Beilen

Jakkie, doe mij maar gewoon een lakkie!

 Mag jij van je werk geen nagellak op, maar vind jij jouw nagels zo een stuk minder mooi? Kies dan voor een gellak in een natuurlijke kleur. Door de glans valt het niet op dat jij nagellak op hebt, maar zijn jouw nagels wel mooi en stevig. Daarnaast blijft deze lak goed zitten, waardoor deze tijdens je werk niet los zal laten.

Heb jij korte nagels en krijg je het maar niet voor elkaar om ze eens lang te laten groeien? Kies dan voor een set gelnagels! Door het gebruik van een tipje of sjabloon kan de nagel verlengd worden. Vervolgens een mooi kleurtje erop en jouw nagels mogen er helemaal zijn! 

 

NAGELS  
Manicure behandeling (knippen/vijlen/verzorgen) € 20.00
Gelpolish op natuurlijke nagels € 25.00
Gelpolish verwijderen + nieuwe gelpolish € 30.00
Gelpolish verwijderen (inclusief verzorging) € 17.50
   
Nieuwe set gelnagels € 55.00
Opvullen gelnagels (naturel of french manicure) € 40.00
Opvullen gelnagels (kleur) € 45.00
Gelnagels verwijderen (inclusief verzorging) € 25.00

 

Ik wil alles weten over gelnagels
Naar bevestigen