Nagelstudio Assen

Gelnagels

Lakje erop?

Iedereen wil er verzorgd uit zien. We smeren crèmepjes op onze wangen, doen haarmaskertjes in onze lokken en strijken onze kleren uit de kreukels. Wat vaak wordt vergeten zijn de nagels! Terwijl deze juist van grote invloed kunnen zijn op jouw look. Onze nagels zijn vaak volop in beeld zonder dat we het door hebben.

Niet iedereen is een grote fan van nagels lakken. De ene hand gaat vaak nog redelijk, maar dan komt die andere. Nagellak op onze kleren, de tafel, in onze wimpers, in ongelukkige situaties zelfs in het oog, maar op onze nagels is de lak nergens te bekennen. Wellicht is deze situatieschets ietwat overdreven, maar zo kan het toch degelijk wel voelen. Ongetwijfeld zal een groot deel van de vrouwen dit beamen.

Gelukkig is het niet langer meer nodig om je eigen nagels te lakken. Hiervoor kun je namelijk terecht bij Mooier bij Anne. Sommigen zijn al gezegend met prachtige, lange en sterke nagels. Zij kunnen ervoor kiezen om de nagels te laten lakken met een mooie gelpolish. Ben jij niet gezegend met prachtige, lange en sterke nagels? Geen probleem, dat regelt Anne voor jou. Je kan namelijk gelnagels laten zetten, in de kleur die jij wilt! Daarnaast kan je heerlijk genieten van een manicure, zodat jouw handjes er weer tip top uit zien. Kom dus naar Mooier bij Anne. De nagelstudio in Assen!

Waarom Gelpolish?

Gelpolish heeft vele voordelen, ik zet ze graag even voor je op een rijtje:

  • Het heeft een natuurlijke uitstraling
  • De glans blijft mooi
  • Het blijft langer zitten dan normale nagellak, ongeveer 4 weken
  • Mooier bij Anne gebruikt standaard een stevige base van hoge viscositeit voor een lang houdbare versteviging van de natuurlijke nagels
  • Zelfs bij de kortere nagels geeft het een prachtige verzorgde uitstraling
  • Ideale oplossing wanneer er geen kunstnagels gedragen mogen worden in verband met het werk

Prijzen

Behandeling Prijs
Gelpolish handen 46
Nabehandeling gelpolish handen 46
Gelpolish verwijderen 25

Naar bevestigen