Gezichtsbehandelingen Assen

Gezichtsbehandelingen Assen

Of je een mooie huid wil? Duh!

Wie wil dat nou niet. Je huid is je visitekaartje, althans, dat vindt Anne. Naast natuurlijk je nagels en je wenkies. Anne zit niet stil en vond dat zij ook voor een stralend huidje moest kunnen zorgen. Daarom heeft ze een duik genomen in de wereld van Absolution. Een beautymerk dat hélemaal past bij Anne. En jou, want voor ieder huidje is er wel een prachtig bijpassend product.

Het leuke is dat je bij Anne kan genieten van een heerlijke Absolution gezichtsbehandeling, maar je ook deze producten kunt bestellen voor thuis! Je eigen beautysalon, gaaf toch?

Gezichtsbehandelingen Assen

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten biologisch gecertificeerd… en dat is het minste wat we voor jou kunnen doen! We willen je het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.

En… er is meer!

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport (transporteren van glas is veel kostbaarder). We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

De behandelingen worden gegeven in tijdsvakken (60 en 90 minuten). Afhankelijk wat je graag wilt verbeteren maken we een behandeling op maat.

Behandeling Prijs
Absolution Bio Basis incl. waxen wenkbrauwen (60 minuten) 67.5
Absolution Bio Luxe incl. waxen en verven wenkbrauwen (90 minuten) 99
Tiener behandeling (60 minuten) 64

Ik heb hier een vraag over Anne
Naar bevestigen