Schoonheidsspecialiste Assen | Lekker ontspannen én mooier worden

Anne, maak mij mooier!

Schoonheidsspecialiste Assen | Je nagels laten doen, een heerlijke gezichtsbehandeling en gelijk even je wenkbrauwen bij laten werken? Het kan allemaal bij Anne. Zij is de schoonheidsgoeroe die het iedere keer weer voor elkaar krijgt om haar klanten mooier te maken. Nagels laten lakken? De opties zijn eindeloos! Anne is altijd op nagellakjes jacht en slaat dan ook regelmatig nieuwe kleuren in. Ook haar specialisme op het gebied van wenkbrauwen breidt zij graag uit. Zo kan je bij haar kiezen uit maar liefst 5 tinten henna brows! En ontharen dan? Ook op dat gebied is ze creatief. Zo neemt ze je onder handen met wax of draad, aan jou de keus!

schoonheidsspecialiste beilen

Nagels laten doen bij Anne

Anne is dol op mooie nagels, maar wie niet? Zij maakt jouw nagels altijd mooi. Of ze nu kort zijn of lang, dat maakt voor Anne niet uit. Wil jij ze wat langer, dan krijg jij stevige gelnagels. Hoeven ze niet langer? Dan voorziet ze je van een mooi gellakje. Van zomerse kleuren tot kerstnagels, je hoeft het maar te vragen of Anne staat al klaar met de perfecte lak. Wil jij meer weten over gelnagels? Lees dan gauw verder!

Lees verder
schoonheidsspecialiste assen

Wenkbrauwen laten doen bij Anne

Je wenkbrauwen zijn je geheime wapens. Met een subtiele wenkbrauw ‘optrek’ palm jij jouw crush helemaal in. Tenzij jouw twee wenkbrauwen zijn getransformeerd naar één. In dat geval maak je wel indruk, maar waarschijnlijk niet degene waarop je gehoopt had. Wil jij weer kunnen shinen met jouw brows on fleek? Ga dan eens naar Anne, zij is een ware tovenaar op dat gebied.

Lees verder

Schoonheidsspecialiste Assen

Wie is dat nou, die Anne?

Naar bevestigen